You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9
Vanadisbadet, bad, simma, motionssim
“Vanadisbadet”(länk: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vanadisbadet2014.jpg)

04 Aug 2022

Vanadisbadet – Bästa badet i centrala Stockholm

Vanadisbadets historia börjar redan 1938, så det var det allra första uppvärmda friluftsbadet i Stockholm. 2013-2014 renoverades Vanadisbadet för 54 miljoner kronor och är idag pretty, pretty nice!

Badet ligger i Vanadislunden i Vasastan i Stockholm. Här finns 4 stycken banor för motionssim om 25 meter som lämpar sig för motionssim. Som ett resultat av den relativt nyligen påkostade renoveringen är badets reningsanläggning en av Sveriges mest moderna, vilket gör att platsen känns ovanligt fräscht och bidrar till en tryggare badstund.

Badet består av tre bassänger. En 25 meter lång och 2 meter djup sim- och träningsbassäng, en 10 meter lång och 1 meter djup barnpool samt en liten plaskdamm för de minsta. På området finns en kiosk med de enklaste förnödenheterna – men inget slår en Pad Thai med tillhörande Thai Pudding, så passa på att besöka ChopChop innan ni åker till Vanadisbadet.

Ta dig hit
Vanadisbadet ligger verkligen mitt i city. Du tar tunnelbanan till Odenplan och traskar i cirka tio minuter. Ta upp telefonen och sök på Vanadisbadet så ska du se att det löser sig. När du ändå har luren i handen kan du passa på att spara ner din favvo-ChopChop på kartor också, kan även tipsa om att lägga till restaurangens telefonnummer i din speed dial.