You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9
Fågelöuddebadet
“Fågelöudde” by Abdeaitali is licensed under CC BY-SA 4.0(länk: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Södergarn_Beach_Stockholm_2018.jpg)

04 Aug 2022

Fågelöuddebadet i Stockholm

Fågelöuddebadet på Lidingö är som gjort för barn med spring i benen. Hit tipsar vi om att ni tar er när ni vill ha lite picknick i kvällssolen.
Badet erbjuder ett stort grönområde och en härlig sandstrand med grunt vatten. Till Fågelöuddebadet kommer många barnfamiljer just av den anledningen.

Hoppa
Känner du dig tuff? Fågeöluddebadet har ett fem meter högt hopptorn. Vi snackar två våningar – trean och femman. För kidsen kanske det inte är några problem, men hur är det för din egen del?
När du tröttnat på att få svindel kan du ta och kika på de andra delarna av Fågelöudde på Lidingö. Här finns även ett högt klätternät, en liten rutschkana och en minigolfbana.

Ta dig hit
Ta bussen – linje 204 till Fågelöuddevägen och traska cirka 700 meter så är du på plats för en härlig stund. Glöm inte solskydd, handduk och badkläder. Glöm inte heller käket – i stockholmsområdet finns ChopChop i Bromma, Farsta, Täby, Sickla, Sollentuna och på Värmdö.

Om du inte känner för att befinna dig i Stockholm så tipsar vi om att du smakar Thai Tofu och inom några tuggor kommer det kännas som att du är på en strand i Thailand. Känns nästan lite magiskt va? Men i själva verket är det bara magiskt god mat.