fbpx
Bästa stränderna i Stockholm, Bada i Stockholm, Semester i Stockholm, Hemester, Fredhällsklipporna, Kungsholmen, bada på Kungsholmen, Klippbad, badplatser i Stockholm, Fredhäll

04 Aug 2022

Bästa stranden i Stockholm – Fredhällsklipporna

Fredhällsklipporna är ett inofficiellt klippbad vid Fredhäll på Kungsholmen. Hit kan du gå om du känner för att ta dig an lite terräng för att hitta den där perfekta klippskrevan att äta din picknick vid. Det råder ingen tvekan om att det här är stället för ungdomarna. Det är lite småsvårt att ta sig upp och ner ur vattnet och det blir ofta ganska fullsmockat under de soligaste dagarna.

Äta
Eftersom att det är lite bökigt att ta sig till och från Fredhällsklipporna så gör man bäst i att ta med sig mat redan från början. Men, om Pad Thaien redan är uppäten och du är sugen på någonting mer så finns det en pizzeria och en liten kiosk i närheten.

Ta dig hit
Fredhällsklipporna ligger lite lite off. Du tar enklast tunnelbanan till Kristineberg och sedan knallar du cirka 15 minuter i riktning mot vattnet. Du är nog snart där, ska du se.

Menu