You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9
Bästa stränderna i Stockholm, Bada i Stockholm, Semester i Stockholm, Hemester, Långholmen, Långholmens strandbad, Vanadisbadet, utomhusbad, pool, bada med barn, barnvänliga badplatser, barnbassäng, Tantobadet, Årstaviken, bada på Södermalm, hopptorn, Fredhällsklipporna, Kungsholmen, bada på Kungsholmen, Klippbad, Fågelöudde, Lidingö, bada på Lidingö

04 Aug 2022

Bästa stränderna i Stockholm

Vilka är de bästa stränderna i Stockholm? Nu når solens strålar äntligen hela vägen till Stockholm. Du kanske har semester och vad passar då bättre än att ta med sig ett par påsar Take Away från ChopChop och knalla ner till en riktigt härlig strand? I den här listan har vi listat våra bästa stränder i Stockholm.

Strandlistan:

 1. Långholmens strandbad

  Långholmen började sin historia som platsen för ett fängelse. Långholmens Centralfängelse var länge hem till många brokiga själar. Inte kunde man väl då tänka sig att det så småningom skulle bli en av Stockholms bästa badplatser?
  Hur som helst, en solig dag är det få saker som slår Långholmens strandbad. Stora grönytor och sandstränder med gott om gröna träd och närhet till förnödenheter… mer om det HÄR.

 2. Vanadisbadet

  Är du med barnfamiljen är det här helt klart en lämplig badplats. Vanadisbadet är ett utomhusbad i centrala Stockholm med en 25-meters bassäng med ner till ca 2 meters djup samt en grundare barnbassäng… mer om det HÄR.

 3. Tantobadet

  I Årstaviken, smack in the middle of Södermalm, ligger en av de bästa stränderna i Stockholm. Tanto strandbad består av stora, gröna ytor, finkornig sandstrand och ett och annat hopptorn. Badmöjligheterna sträcker sig långt lägst med Tantos promenadstråk… mer om det HÄR.

 4. Fredhällsklipporna

  På Kungsholmen, mer specifikt i stadsdelen Fredhäll hittar du Fredhällsklipporna. Här finns ett mysigt klippbad där du själv får ta dig upp och ner från vattnet via de vänliga klippväggarna. Lite klättring kan ibland krävas, men det är kanske just därför som det är ett av de bästa stränderna i Stockholm?
  En bit från klippbadet kan du köpa glass och annat som hör en dag i solen till… mer om det HÄR.

 5. Fågelöudde på Lidingö

  Fågelöuddebadet på Lidingö är som gjort för barn med spring i benen. Hit tipsar vi om att ni tar er när ni vill ha lite picnick i kvällsolen. Badet erbjuder ett stort grönområde och en härlig sandstrand med grunt vatten. Känner du dig tuff? Det fem meter höga hopptornet är inget man skämtar bort. Det ser inte så högt ut från marken, men ställ dig på översta våningen så kommer du nog ändra dig 😉  mer om det HÄR.