You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9

27 Apr 2021

ChopChop i Rotebro välkomnar sushi-älskare

Den 28/4 öppnar ChopChop Asian Express sitt sushikoncept i ytterligare en restaurang.

Restaurangkedjan ChopChop Asian Express fortsätter etablera Sushi á la ChopChop runt om i landet. Nu har turen kommit till restaurangen i Rotebro.

I mitten av april månad infördes konceptet på restaurangen i Norrtälje. En satsning som redan visat bra siffror och hög kundnöjdhet. ChopChop har funnits i Rotebro i fyra år, och erbjudit hungriga gäster både lunch- och kvällssittningar. Allt i en lugn och inspirerande miljö.  Att börja servera sushi innebär att man nu täcker en bredare smakpreferens och ger fler rotebrobor möjlighet att äta gott. Till ett bra pris.

– Vi har verkligen sett fram emot lanseringen. Vi har ett spännande läge i ett trevligt handelsområde och är stolta över att tillföra ytterligare ett kvalitativt segment till handelsplatsens matutbud, säger Sanh Vong, ChopChops distriktschef för stockholmsregionen.

Take Away viktigare än någonsin
Take Away och Drive Thru har alltid varit två stora delar av vår verksamhet. Vi värnar om våra gäster och vill erbjuda en så bra matupplevelse som möjligt – oavsett om den tar plats i någon av våra restauranger, hemma vid middagsbordet eller mitt i klivet. Sushi gör sig utmärkt i Take Away-format.