You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9

16 Apr 2021

ChopChop lanserar nytt, 100% trängselfritt serveringsalternativ

Ett efterfrågat serveringsalternativ öppnar upp för ytterligare flexibilitet och trygghet när ChopChop Asian Express lanserar Bilservering nationellt.

Sedan en tid tillbaka har du som gäst snabbt och enkelt kunnat lägga din beställning online och hämtat maten när det passat dig. Nu tar vi ytterligare ett steg i riktningen mot en tryggare och smidigare matupplevelse.

Är du hungrig och äger en smartphone? Då kan du nu få maten levererad direkt till bilen. Parkera på en av de markerade platserna, följ instruktionerna och scanna QR-koden. När maten är färdiglagad kommer personalen ut och lämnar beställningen vid din bil. Detta blir ett 100% trängselfritt serveringsalternativ.
– Vi smyglanserade Bilservering vid restaurangerna i Rotebro och Eskilstuna. Det blev en succé, vilket förstås är jättekul. Efterfrågan har fortsatt att öka och det är roligt att nu kunna erbjuda detta nationellt, på så gott som samtliga restauranger runt om i landet, säger Wing Quach, driftchef och serveringsansvarig.

Flexibilitet – ett ansvar
När det kommer till flexibilitet via onlineutveckling har vi på ChopChop inte legat på latsidan. Under de senaste åren har vi lanserat en förbättrad webbplats, ett eget digitalt beställ- och betalningssystem och enkelt nyttjande av QR-koder.
– Det är nu viktigare än någonsin för en restaurang att vara flexibel och erbjuda olika praktiska alternativ, säger Wing och fortsätter.
– Vi försöker alltid att förbättra oss. ChopChop-upplevelsen ska bli så bekväm och tillgänglig som möjligt, för så många som möjligt, oavsett om de äter i restaurangen eller tar med maten hem.

Bilservering erbjuds från och med idag nationellt på så gott som alla ChopChops restauranger.
– De restauranger som inte kommer att erbjuda Bilservering är de i Bromma och i köpcentret Krämaren i Örebro. I övrigt spelar det ingen roll om du bor i Lund i söder eller Borlänge i Norr. Där ChopChop finns, där finns Bilservering och 100% trängselfri service.