You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9

07 May 2022

ChopChop till Värmdö

Sveriges sjätte största ö blev just mycket godare! Nu har restaurangkedjan ChopChop Asian Express slagit upp portarna till sin 36:e restaurang – ChopChop Värmdö.

Äntligen Värmdö
ChopChop Asian Express är skandinaviens första (och största) Drive Thru-kedja med inriktning på det asiatiska köket. Nu finns man även på Värmdö.
– Invigningen av den nya restaurangen markerar vår expansiva period ytterligare, säger medgrundare Hans Ye.

Den nya restaurangen är utrustad med moderna system och ett modernt tänk kring matkavlité och servering.
– All mat lagas på plats, från grunden, med de bästa råvarorna. I vanlig ordning låter vi gästen komponera sin egen meny med fria baser och varma wokrätter. Här kommer vi även att erbjuda vår utökade sushimeny.

Scandiasian och härlig personal i restaurang nr. 36
Med restaurangen på Värmdö kommer även det nya inredningskonceptet Scandinasian. Konceptet ska främja upplevelse och sociala interaktioner för att bidra till att skapa ett mer gemytligt besök. En ljus och öppen restaurangmiljö, finstämd till gästernas trivsel.

– Målsättningen är att bjuda in till behagliga synintryck och ge en känsla av luftighet och rymd. Man skulle kunna säga att vi vill bjuda både gästen och naturen in i restaurangen. Det är ett spännande inredningskonept, som skiljer sig mycket från tidigare etableringar, säger Kunthida Yotsakun, designer och projektledare.

– Vi har skapat ett koncept som ligger våra gäster till gagn, men som även är hållbart för framtiden. Eftersom att vi ständigt expanderar, så måste inredningen vara rätt även om 5, 10, 20, 30 år. Med det sagt så är vi dessutom måna om att attrahera rätt personal. Att erbjuda en estetiskt intressant arbetsplats är ett sätt, säger medgrundare Tommy Wang.

Rätt plats för rätt person
– Etableringen medför cirka 20 nya arbetsmöjligheter och vi är ett riktigt härligt arbetslag. För vissa blir jobbet på ChopChop debuten in i arbetslivet, det känns oerhört spännande. Eftersom att vi expanderar så snabbt finns det alla möjligheter att avancera och jobba sig uppåt inom organisationen. Det har vi sett prov på flera gånger om, säger HR-chef Thanh Quach.

Sushi á la ChopChop

Restaurangen på Värmdö serverar även ett kvalitativt utbud av sushi och Poké Bowls. En maxad smakupplevelse, helt enkelt.

Sushi-konceptet är ett uppskattat komplement till ordinarie meny. Dessutom gör sushi sig bra oavsett om den avnjuts här i restaurangen, hemma vid middagsbordet, eller mitt i klivet. För oss är det viktigt att alla våra rätter erbjuds i Take Away-format, för de som fortfarande vill eller bör hålla avstånd, avslutar Hans.

Fakta:
Öppning: Klockan 11.00, onsdag den 18 maj.
Adress: Fenix väg 4, 134 44 Gustavsberg
Storlek: 396 kvm (total yta), 180 kvm (matsal), 73 kvm (uteservering).
Restaurangen tar emot upp till 76 sittande gäster.