You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9

26 Aug 2021

ChopChop till Karlstad

Den 15 september är dagen då TV4 hade sin premiärsändning, penicillinet uppfanns och skådisen Tom Hardy föddes.
Nu går datumet även till historien som dagen då ChopChop Asian Express slår upp portarna (och Drive Thru-luckorna) i Karlstad.

Entusiasm och arbetsmöjligheter
– Det är hög tid för Karlstad nu. Det är en stad som passar oss perfekt. Restaurangen ligger i Våxnäs och vi har stora förväntningar på etableringen. Med oss i stan skapar vi cirka 30 nya arbetsmöjligheter! Du hittar oss på Hagalundsvägen 31. Längs med E18, säger Hans Ye, medgrundare ChopChop Asian Express.

ChopChop kommer i vanlig ordning med ett modernt tänk kring beställning och tillagning. Det innebär att all mat tillagas på plats enligt den asiatiska kokkonstens alla regler. Dessutom används alltid färska råvaror. Komponera din egen meny med valfria baser och varma wokrätter, njut av maten i restaurangen eller ta med godsakerna hem via Take Away och Drive Thru.
– Det går snabbt, men utan att tumma på kvalitet!

Nytt inredningskoncept
Förutom vällagad asiatisk mat kommer restaurangkedjan att bjuda på ett nytt inredningskoncept -“ScandiAsian”. Här kombineras klassiskt asiatiskt formspråk med skandinaviska material i en modern och ljus tappning. Konceptet bottnar i två principer inom god inredningsdesign: upplevelse och socialt främjande. De två delarna kompletterar varandra och bidrar till en harmonisk och hållbar restaurangverksamhet. ChopChop vill skapa en ljus och öppen restaurangmiljö med syfte att höja stämningen och gästernas trivsel.

– Målsättningen är att bjuda in till behagliga synintryck och ge en känsla av luftighet och rymd. Man skulle kunna säga att vi vill bjuda både gästen och naturen in i restaurangen. Det är ett spännande inredningskoncept som skiljer sig mycket från tidigare etableringar, säger Kunthida Yotsakun, designer och projektledare.

 

ChopChop öppnar på onsdagen den 15 september klockan 11:00 på Hagalundsvägen 31, Våxnäs.