24 Feb 2022

ChopChop öppnar i Sickla

Restaurangkedjan ChopChop Asian Express är inne i en expansiv period. Under de senaste månaderna har man öppnat enheter i bland andra Karlstad, Värnamo och Linköping. Nu slår man snart upp portarna i Sickla Köpkvarter. 

En självklarhet
Det är intill ICA, i Sickla Köpkvarter, som den nya etableringen äger rum. I kombination med de närliggande enheterna i Farsta Centrum och Bromma Blocks, kommer de tre restaurangerna tillsammans att täcka central mark och göra god mat tillgänglig för hungriga shoppingsugna i Stockholmsområdet.

– Etableringen blir ett självklart steg i rätt riktning. Läget i Sickla är perfekt och i det mycket trevliga handelscentrat omges vi av goda grannar. Personligen ser jag fram emot att utöka gallerians smakutbud och bidra till en mer levande och färgstark shoppingupplevelse, säger medgrundare Tommy Wang, och fortsätter.

– Slänger man en blick i backspegeln så ser man att denna etablering blir en stabil fortsättning på ett riktigt bra fjolår. Under 2021 öppnade vi fyra nya restauranger, centralt belägna i Kalmar, Karlstad, Värnamo och Linköping. Samtliga har visat på en enorm kundnöjdhet och entusiasm för både företaget och vår mat. Givetvis hoppas vi på samma resultat här i Sickla.

ScandiAsian – när inredningen ser lika bra ut som maten smakar
ChopChop i Sickla blir den femte restaurangen i landet som får ta del av det nya konceptet. Här möter klassiskt asiatiskt formspråk skandinaviska material i en modern och ljus tappning. ScandiAsian är helt unikt och något som ligger Tommy varmt om hjärtat.

– För mig handlar det om att vi ska ge gästen bästa möjliga restaurangupplevelse. Atmosfär, komfort och synintryck en viktig del av det. Gästerna är det finaste vi har och den nya designen är ett sätt för oss att visa det. ScandiAsian är ett resultat av både eftertanke och kärlek.

Sushi á la ChopChop
ChopChop kommer i vanlig ordning med ett modernt tänk kring kvalitet. Allt tillagas på plats med färska råvaror. Du kan själv komponera din egen meny med valfria baser och varma wokrätter. Utöver Mix & Match-menyn kommer restaurangen i Sickla även att erbjuda sushi.

– Take Away har alltid varit en stor del av vår verksamhet. Vi värnar om våra gäster och vill erbjuda en så bra matupplevelse som möjligt – oavsett om den tar plats i någon av våra restauranger, hemma vid middagsbordet eller mitt i klivet. Sushi gör sig utmärkt i Take Away-format. Men, de som vill äta på plats välkomnas till en gemytlig matsalsyta på cirka 161 kvadratmeter, som tar emot upp till 92 sittande gäster, avslutar Tommy.

Öppningen äger rum den 25 februari klockan 11.00. Välkomna till Siroccogatan 6, precis intill ICA i Sickla. Med högkvalitativa råvaror och ett autentiskt tänk kring asiatisk mat lovas det både god, spännande och smakrik mat – till ett bra pris.
ChopChops etablering i Sickla genererar cirka 30 nya arbetstillfällen.

 

Du är vamt välkommen!