You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9

13 Nov 2021

ChopChop + Linköping = SANT!

November var månaden då den klassiska Ford Model A började produceras (1927), barnprogrammet “Fem myror är fler än fyra elefanter” visades för första gången (1973) och den första Harry Potter-filmen hade premiär (2001). Nu går november även till historien som månaden då ChopChop Asian Express slår upp portarna (och Drive Thru-luckorna) till sin 33:e restaurang – ChopChop Linköping!

Goda Nyheter!

På onsdag är det dags för öppningen av ChopChops nya restaurang i Linköping, distriktschef Billy Pettersson känner sig riktig taggad.

– Läget är som gjort för oss, lättillgängligt och smidigt. Här kan man ta en paus i shoppingen eller unna sig en avslappnande stund om man är förbipasserande, säger han och fortsätter.

–Jag tror på en stark öppning med bra timing med både Black Friday och julhandeln bara runt hörnet. Det ska bli så roligt att lära känna Linköping, avslutar han och ler glatt.

Den nya restaurangen hittar du på Norra Svedengatan 9B, Tornby. Med högkvalitativa råvaror och ett autentiskt tänk kring asiatisk mat lovar Billy både god, spännande och smakrik mat – till ett bra pris.

Meny ChopChop

Restaurangkedjan grundades för cirka tio år sedan, då tre barndomsvänner såg att det fattades en kvalitativ komponent inom branschen. Idag är verksamheten i en stark expansionsfas och stolta över att alltid använda kvalitativa råvaror och rikligt med grönsaker och bra protein.

– Vår meny kommer från en av världens äldsta matkulturer och vissa rätter har förbättrats i hundratals år innan de når din tallrik. Serveringen däremot, den är snabb. Med andra ord erbjuder vi bra mat – snabbt, säger R&D-chef Tuomas Tarna.

R&D-chef Tomas Tarna

– Det ska bli otroligt spännande att erbjuda Linköpingsborna allt detta. Det är dessutom faktiskt ganska unikt att ha en så “självanpassad” meny.

Tuomas syftar givetvis på ChopChops huvudkoncept “Mix & Match”, där det är gästen som är Head Chef och kan välja efter eget behag.

– Först väljer du valfri bas (ris, stekt ris eller nudlar), och sedan är det bara att mixa och matcha, precis som det låter. Är du sugen på veganskt så finns det, föredrar du biff i kombination med Orange Chicken så finns det också. Här finns något för alla!

ScandiAsian Värnamo Oktober

ScandiAsian är namnet på ChopChops nya inredningskoncept. I samarbete med arkitektfirman Tengbom tog man i början av året fram konceptet som en storsatsning på gästens trivsel. ChopChop i Linköping blir den fjärde restaurangen som får ta del av den nya inredningen, något som projektledare Kunthida Yotsakun ser mycket fram emot.

Kunthida Yotsakun

– Trivsel och upplevelse är jätteviktigt för oss. Gästerna är det finaste vi har och den nya designen är ett resultat av både eftertanke och kärlek. I Linköpingsrestaurangen möter klassiskt asiatiskt formspråk skandinaviska material i en modern tappning. Jag ser så mycket fram emot att se vad Linköpingsborna tycker. Konceptet skiljer sig ju en hel del mot tidigare etableringar, säger hon.

öppningsfest ChopChop

Onsdagen 17 november välkomnar vi dig till ChopChop Linköping. Den gemytliga matsalsytan på cirka 120 kvadratmeter tar emot upp till 70 sittande gäster.
I enlighet med klassisk ChopChop-tradition slår vi upp portarna klockan 11:00 på Norra Svedengatan 9B i Tonby. Välkomna!

ChopChop logo