You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9

24 Aug 2021

Det nya fredagsmyset?

Man behöver inte uppfinna hjulet igen. Fredagsmyset däremot, är en annan sak. Länge har tacon varit den lysande stjärnan på fredagshimlen. Men nu tänker ChopChop Asian Express ge den mexikanska rätten en tuff match.

Pad Thai är lika vanligt på thailändska restauranger som möbler på IKEA. Den jordnötsbetonade måltiden är inte bara en av Thailands klassiska maträtter utan även en storfavorit för svenska smaklökar.

Dags för Farsta
Från och fredagen den 27/8, ger ChopChop Asian Express dig som bor i Farsta möjlighet att under en spännande provperiod smaka på sitt nya tillskott till fredagsmyset. Restaurangkedjans Pad Thai ger ifrån sig härliga synintryck, syrlighet och sälta i en autentiskt thailändsk smakbalans.

Rikt på räkor
Mjuka risnudlar, groddar, morötter, lime, kinesisk gräslök, vegansk tofu och en generös portion jätteräkor gör ChopChops Pad Thai till en lyxig och mer hälsosam snabbmatsrätt.

– Nu klämmer vi det sista ur sommaren. Räkorna passar bra med syrligheten och utgör en fräsch kompanjon till fredagsmyset, oavsett om det är i samband med att du njuter av de sista ljumma sommarveckorna, eller hemma vid middagsbordet. Säger Tuoms Tarna, R&D-chef på ChopChop Asian Express.