You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9

16 Apr 2021

En god nyhet i Enköping

Det populära och efterfrågade sushikonceptet har nu hittat till Enköping. En god nyhet för Enköpingsborna. 

Du som gillar sushi á la ChopChop har tidigare kunnat avnjuta delikatesserna i Farsta, Gryta, Arninge, Erikslund och Krämaren i Örebro. Nu gäller det även dig som huserar och- eller turistar i Enköping.
– Att lansera sushi på fler restauranger är en självklarhet. Sushiservering är en av de saker som våra gäster efterfrågar mest, säger Sanh Vong, ChopChops distriktschef för stockholmsregionen.

Att gästerna i Enköping numera kan njuta av de klassiska japanska maträtterna är en god nyhet i sig, men det stannar inte där. Hack i häl kommer lansering av sushikonceptet i både Rotebro och Norrtälje.
– Vi har verkligen ett stjärnspäckat schema för 2021. Samtidigt som sushin hittar till Enköping så släpper vi två nyheter på menyn i samtliga restauranger med sushikonceptet. Under året kommer vi satsa hårt på nya etableringar och flera nya restauranger kommer att öppna runt om i landet.

Farthinder och framgångar
Etableringsplanerna fanns även under 2020. Fjolårets största farthinder var förstås Covid-19. Men trots att restaurangbranschen varit extra utsatt under pandemin, har ChopChop konsekvent visat gröna siffror. Något som enligt Sanh inte lämnats åt slumpen. En viktig del av framgången är det faktum att både maten och företagsidén är lämpad för Take Away och Drive Thru.

– Vi på ChopChop tycker att det är varje restaurangs ansvar att erbjuda antingen Take Away eller Drive Thru. Dessutom är jag övertygad om att det bidragit till att vi klarat oss så bra under pandemin. Vi värnar om våra gäster och vill erbjuda en så bra matupplevelse som möjligt – oavsett om den utspelar sig i någon av våra restauranger eller fredagsmysets hemtrevlighet. Här kommer sushin in i bilden. Sushirätterna gör sig utmärkt i Take Away-format.