fbpx

20 Jun 2022

Ett stenkast från ChopChop Västerås

Alla älskar vi vidsträckta, vita och solkyssta stränder. Upplev strandlivet tillsammans med ChopChop

Vi har alla varit där, bilen fullpackad med allt från badringar och uppblåsbara krokodiler till sololja och handdukar. Brassestolen som egentligen är lite trasig och massäcken som glömdes kvar hemma.Som väl är så finns vi på ChopChop nära till hands när det kurrar i magen. Häng med när vi tillsammans utforskar de bästa stränderna för ett härligt och dynamiskt “beach life”. Det nya, tropiska konceptet ThaiTropical gör att varje svensk strand känns lite mer thailändsk.

Lögastrand
När du är i Västerås är du alltid välkommen att avnjuta din mat tillsammans med oss på ChopChop. Men, det är inget fel på att känna naturens kall och en lunch på stranden är trots allt en lunch på stranden. Så efter att du försett dig och sällskapet med förnödenheter på Norrleden 23, tipsar vi starkt om att besöka Lögastrand.

Lögastrand är Västerås mest centrala badplats och ligger på Lögarängen, precis i närheten av hamnen och badhuset Lögarängsbadet. Badstranden erbjudet ett fint trädäck för soldyrkare, stora gräsytor och en vidsträckt badstrand. Här finns gott om möjligheter för både sol och lek.

Aktivitet
För den aktiva badaren finns en badflotte med hopptorn, och när det sista ChopChop-tillbehöret tagit slut finns det tillgång till en närliggande kiosk. Kliar det i kroppen av att ligga still? Med Lögastrands beachvolleyboll-planer blir rastlösheten som bortblåst. Här kan du delta i en vänskaplig match, eller bara njuta av att vara passiv vid sidan av planen med en kall dryck.

 

 

Marvin Hansson

Pressansvarig
marvin.hansson@chopchop.se

Menu