fbpx

20 Jun 2022

Kungliga stränder utanför Kungsbacka

Alla älskar vi vidsträckta, vita och solkyssta stränder. Upplev strandlivet tillsammans med ChopChop

Vi har alla varit där, bilen fullpackad med allt från badringar och uppblåsbara krokodiler till sololja och handdukar. Brassestolen som egentligen är lite trasig och massäcken som glömdes kvar hemma.Som väl är så finns vi på ChopChop nära till hands när det kurrar i magen. Häng med när vi tillsammans utforskar de bästa stränderna för ett härligt och dynamiskt “beach life”. Det nya, tropiska konceptet ThaiTropical gör att varje svensk strand känns lite mer thailändsk.

Skrea Strand
Föreställ dig att du just avnjutit lunch på ChopChop i Kungsbacka. Måltiden avslutades med en Thai Pudding och härliga skratt. Allt känns bra, och nu är du badsugen. Ni sätter er i bilen och styr mot Skrea Strand.

På plats möts ni av en två kilometer lång sandstrand, omgiven av höga sanddynor bestående av ljus, finkornig sand. Skrea strand är en av Sveriges populäraste sandstränder och erbjuder västkustens längsta badbrygga på cirka 250 meter. Den långgrunda badstranden erbjuder goda möjligheter för vattensporter, people watching, och after beach. Om du har hunden med dig finns det på den södra delen en populär plats för hundbad.

Promenera
Längst med Ätran finns den cirka två kilometer långa “Strandpromenaden” som guidar dig till Falkenbergs centrum. Här kan du uppleva stadens gemytliga charm, strosa i butiker eller bara njuta av bruset från den genomslingrande ån. För dig som känner dig äventyrlig finns till söder Skrea Näs, ett sceniskt område med små vackra badvikar inklämda mellan klippiga uddar.

 

 

Marvin Hansson

Pressansvarig
marvin.hansson@chopchop.se

Menu