You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9
Miss Li, Västerås, konsert
Miss Li. Foto: Pressfoto

01 Sep 2022

Miss Li i Västerås

Att Västerås Konserthus bokat upp en rad bra artister inför resten av året har nog ingen västeråsbo missat. En stark favorit, och som vi tipsar om är Miss Li i Västerås. Västerås Konserthus beskriver artisten på följande vis;

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av Sveriges mest folkkära artister. Hon har bland annat belönats med två grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och tillskrivits titeln Sveriges mest kvinnliga streamade artist.

Efter att pandemiåret 2020 slog undan benen för allt vad livemusik heter klev Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – in i studion och arbetade flitigt både med eget material och låtar till världsartister. Nu presenterar Miss Li albumet ”Underbart i all misär” med fem helt nya spår. Ett album sprunget ur Miss Lis resa av självrannsakan och terapi. För mitt i misären finns även det underbara. På plattan finns även de framgångsrika singlarna Komplicerad, Starkare, Terapi, Förlåt och Instruktionsboken som gemensamt streamats över 100 miljoner gånger.

Med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna, hederstiteln ”Årets Hållbara artist” och slutsålda turnéer är det svårt att hålla sig borta från vägarna. Nu förlängs sommarturnén 2021 till våren 2022 och fler städer adderas!

 

Vi tipsar varmt om att boka ett par plåtar till Miss Li i Västerås. Alla som har varit på konsert känner till vikten av att grunda ordentligt, det vill säga att njuta av en god måltid innan spelningen. “Vart gör man det?” kanske du undrar nu? Fint att du frågar, svaret är förstås ChopChop och vi finns på Löpkranegatan 4 och Norrleden 23.

Smaklig måltid!