You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9
norrlands hawaii

04 Aug 2022

Norrlands Hawaii

“Norrlands Hawaii” finns på Alnön, i utkanten av Sundsvall, som är en vulkanö som bildades för cirka 570 miljoner år sedan. Idag är Alnö känd som just Norrlands Hawaii, och är ett riktigt sommarparadis med härliga badvikar, fiskelägen och caféer. Dessutom kan du hitta stenar och mineraler som inte finns någon annanstans i världen.
Namnet “Norrlands Hawaii” kom ursprungligen från namnet från den dansbana som förut fanns vid Tranviken. 

När du vill ta ett dopp i den friska luften är Alnön helt rätt plats att besöka. Badorten erbjuder otroliga sandstränder, barnvänligt, grunt vatten, mysiga kaféer och roliga aktiviteter. Södra delens mest populära besöksmål är Tranviken, cirka 25 minuter från Sundsvalls centrum. När du ändå är där tycker vi att du ska besöka fiskebyn Spikarna, och titta på de fina fiskebodarna, båthusen och kapellet.

Känner du dig hungrig? I vanlig ordning finns vi nära till hands. I Sundsvall hittar du ChopChop på Förarvägen 1.
Vulkanön Alnön är uråldrigt och härligt, något som inte är lika uråldrigt men minst lika härligt är just ChopChop. Restaurangen i Sundsvall är vår allra senaste etablering. Den 25 maj 2022 slog vi upp portarna (och Drive Thru-luckorna) till vår 37:e restaurang. Det var en efterlängtad öppning och ChopChop Sundsvall utsmyckades med det nya inredningskonceptet “Scandinasian”. Väl värt ett besök!