You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9

16 Feb 2021

Ny Nudelmeny hos ChopChop Asian Express

Ditt val! Lite enklare, lite bättre – för dig! Vår Nya Nudelmeny “Noodles” ska underlätta och samtidigt vara ett unikt val för våra gäster.

Vi eftersträvar hela tiden att göra livet lättare för våra gäster. Hos oss ska allt vara okomplicerat och enkelt. Som en del av detta arbete märkte vi att behövde förenkla vår nudelmeny. Resultatet blev en härlig bas av färska vetenudlar med färska grönsaker. Där våra gäster ska kunna göra sina egna och unika val av protein samt sås. Som protein kan våra gäster välja mellan kyckling och tofu, när det gäller såser så har vi fyra härliga varianter som alla skapar en unik smakupplevelse. De fyra såserna heter: Nuoc Mam, Pad Thai, Teriyaki och Dan Dan.

– I vårt sökande efter den perfekta nudelbasen som passar olika proteiner och såser har vi valt en bas som representerar en klassisk nudelsmak, oavsett om du vill ha kyckling eller tofu som protein. Såserna är alla gjorda från grunden och helt utan tillsatt smakförstärkare säger Tuomas Tarna vår R&D chef oss på ChopChop Asian Express. Samtidigt är vi väldigt stolta över att ha hittat Yipin och att deras helt lokalproducerade tofu som nu äntligen finns på vår nudelmeny och i andra rätter vi serverar. Jag har testat många tofu-varianter under en längre tid och vi har verkligen sett fram emot att få rätt karaktär och smakupplevelse på tofun, fortsätter Tuomas.