fbpx

01 Mar 2021

Nytt koncept till ChopChop i Enköping

Det populära och efterfrågade sushikonceptet hittar nu till Enköping. En god nyhet för Enköpingsborna. 

Du som gillar sushi har fram tills idag kunnat avnjuta sushi á la ChopChop i Farsta, Gryta, Arninge, Erikslund och Krämaren i Örebro. Från och med idag, den 12 mars gäller det även dig som huserar och- eller turistar i Enköping.
– Att lansera sushi på fler restauranger är en självklarhet. Sushiservering är en av de saker som våra gäster efterfrågar mest, säger Sanh Vong, ChopChops distriktschef för stockholmsregionen.

Det är inte bara gästerna i Enköping som kommer att kunna njuta av de klassiska japanska maträtterna. Hack i häl kommer restaurangerna i både Rotebro och Norrtälje.
– Vi har verkligen ett stjärnspäckat schema för 2021. Samtidigt som vi lanserar sushi i Enköping så släpper vi två nya sushirätter på befintliga restauranger med sushikonceptet. Under året kommer vi satsa hårt på nya etableringar och flera nya restauranger kommer att öppnas runt om i landet.

Farthinder och framgångar
Etableringsplanerna fanns även under 2020. Fjolårets största farthinder var förstås Covid-19. Men trots att restaurangbranschen varit extra utsatt under pandemin, har ChopChop konsekvent visat gröna siffror. Något som enligt Sanh inte lämnats åt slumpen. En viktig del av framgången är det faktum att både maten och företagsidén är lämpad för Take Away och Drive Thru.

– Vi på ChopChop tycker att det är varje restaurangs ansvar att erbjuda antingen Take Away eller Drive Thru. Dessutom är jag övertygad om att det bidragit till att vi klarat oss så bra under pandemin. Vi värnar om våra kunder och vill erbjuda en så bra matupplevelse som möjligt – oavsett om den är i någon av våra restauranger eller hemma i soffan. Här kommer sushin in i bilden. Sushirätterna gör sig utmärkt i Take Away-format.

Marvin Hansson

Pressansvarig
marvin.hansson@chopchop.se

Menu