fbpx
Slider

Coronavirus (COVID-19)

Hälsan för våra medarbetare och gäster är vår prioritering. 

Utbrott av Coronaviruset påverkar nu alla på ett eller annat sätt. ChopChop har dem senaste veckorna vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att förhindra fortsatt spridning.Framförallt har vi har utökat rengöring av kontaktytor i våra restauranger såsom expresskassor, kortterminaler, handtag och toaletter. Vi har kommit överens med de lokala skyddsombuden att våra medarbetare har rätt att bära munskydd för att förhindra smittspridning. 

För närvarande är alla ChopChop restauranger öppet som vanligt. Vi följer dock direktiv från myndigheter och är beredda att vidta andra åtgärder.Många av våra restauranger har Drive Thru och alla våra restauranger erbjuder online beställning via vår hemsida.Vi tar coronavirusutbrottet på största allvar och sätter hälsa och säkerhet först. Hjälp oss att minimera riskerna genom att tvätta händerna och använda handsprit som vi har vid kassan!

Bästa hälsningar,
ChopChop Asian Express

Nollvision

Matsvinn är något vi arbetar aktivt emot

Att slänga kvalitativ mat som går utmärkt att äta är något som vi alla tycker känns dumt och fel. Men detta är tyvärr den tråkiga sanningen i restaurangbranschen idag. Det är något som är väldigt svårt att kringgå, men det betyder inte att man inte ska försöka. Med det sagt så har vi nu startat ett samarbete med företaget Karma som har skapat en arbetsmodell som verkligen tar tag i problemet med matsvinn. Genom Karmas app kan du hitta gårdagens varor till ett rabatterat pris. Vi har redan dragit igång samarbetet på några utvalda restauranger och om allt går som vi vill så kommer det finnas på samtliga restauranger inom kort.

Onion Beef

Vi uppskattar all feedback vi får in

Under mars månad gjorde rätten Onion Beef comeback på vår meny och vi är nu nyfikna på vad just du tycker om rätten.
Genom att svara på frågorna som finns på enkäten nedan får vi chansen att utveckla rätten till det ännu bättre.

Som tack för att du svarar ärligt på frågorna har vi ordnat med en tävling.
Lämna din mailadress i slutet av enkäten så är du med och i tävlingen om presentkort hos oss på ChopChop.
Klicka här för att komma till enkäten

Tack för din feedback!

2019, året porslin och bestick infördes

Vår öppning i Växjö skjuts upp.

Vi önskar alla en trygg tid framöver.

På grund av rådande situation har vi valt att skjuta upp vår öppning i Växjö då hälsan för våra medarbetare och gäster går i första hand. I dagsläget har vi inget nytt datum för när öppningen av ChopChop Växjö kommer att ske men våra förhoppningar är att det sker inom en snar framtid. Uppdatering på sociala medier kommer att sker så fort ny information finns. Vi hoppas ni har överseende med vårt beslut och att vi ses på Grand Opening av ChopChop Växjö.

Vi önskar alla en trygg tid framöver. Mvh ChopChop

 

 

Minska matsvinnet med oss

Vi kör porslin

Nu är snart samtliga av våra restauranger utrustade med porslin

2019 tog vi beslutet att låta papperstallrikar tillhöra historian. Vi har snart utrustat samtliga av våra restauranger med nytt, fräscht porslin som vi menar både ger en mycket trevligare upplevelse samt som tar oss ett steg i rätt riktning mot att var en mer hållbar verksamhet. Vi hoppas ni är lika nöjda som vi är över detta beslut.