You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9
Räkhäst, Per Andersson, föreställning, komiker, kul, skratta

02 Sep 2022

Räkhäst i Linköping

Älskar du att skratta? Är du sugen på att klä upp dig lite och gå på föreställning? Härligt, we’ve got just the thing for you. Innan du går på Räkhäst i Linköping, den (förhoppningsvis) festliga föreställningen av Per Andersson, borde du grunda ordentligt. Det gör du bäst på ChopChop Linköping

 

Per Andersson uppträder med sin föreställning Räkhäst i Linköping, på Linköping Konsert & Kongress den 24 september klockan 19.00.
Så här beskriver Linköping Konsert & Kongress själva föreställningen:

Per Andersson har som en av Sveriges mest älskade och energiska komiker synts i TV-program, som Grotesco och Parlamentet och stora scenproduktioner som Book of Mormon och ART. Sedan tidigare är det officiellt att han sätter upp sin nyskrivna enmansrevy Räkhäst på Lorensbergsteatern. Nu är det även klart att den ger sig ut på en landsomfattande turné med totalt 55 speltillfällen. Med ett längre stopp på Rival i Stockholm, från december 2021 till november 2022.

– Det är otroligt roligt både att äntligen få köra för större publik och att få ta Räkhäst på turné i Sverige. Jag hittade en lapp i en byrålåda som jag hade skrivit när jag var 10 år, och på den stod det just Räkhäst. Jag har ingen aning om vad det kom ifrån eller vad jag tänkte, men jag gillade ordet. Räkhästen är en hyllning till fantasin. Det är mycket som är bra med vuxna grejer, men kanske tappar vi för mycket av det där härliga fantiserandet som barn har? säger Per Andersson.

 

Låter det lockande att gå på Räkhäst i Linköping? Biljetter hittar du här