GRAND OPENING! 3 maj öppnar vi i Varberg!

04 Jun 2021

Snart dags för öppning i Kalmar

Nu är det bara några veckor kvar till restaurangkedjan ChopChop Asian Express slår upp portarna (och Drive Thru-luckorna) på smålandskusten i Sydöstra Sverige. Under första delen av juli öppnar ChopChop i Kalmar. Det blir 2021 års första etablering. Den nya restaurangen är under uppbyggnad och kommer snart att stoltsera vid köpcentret Hansa City, strategiskt beläget intill E22:an och Ölandsleden.

Ett efterlängtat intåg
– Vi har länge haft ögonen på Kalmar. Det är en spännande stad med en intressant och stark tillväxtkurva. Förutom stadens historia så är kombinationen av ett myllrande handelsområde och närheten till lugnet på Öland helt unikt. Vi är stolta över att få bli en del av orten och hoppas på att bli en starkt lysande stjärna på Kalmars himmel, säger Firaz Srour, distriktschef för södra Sverige.

ChopChop i Kalmar kommer förutom varma wokrätter och intressant mat från Asiens alla hörn att bjuda på ett helt nytt tänkande kring inredning.
– Vårt nya inredningskoncept är en spännande storsatsning. Våra gäster är det viktigaste vi har, och med den här satsningen levererar vi toppklass både vad gäller matkvalité och upplevelse.

Historisk nyhet i en historisk stad
Med etableringen kommer ChopChop att erbjuda kalmariterna mängder av nya doft- och smakupplevelser. ChopChops asiatiska koncept baseras på både hållbarhet och ett starkt kundfokus som skiljer sig från vanlig snabbmat.

– Vårt mål är att bli det självklara valet när det kurrar i magen, och vägen dit är via högkvalitativa råvaror, bra mat och passion för kokkonsten.