You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9
bild på två händer som tar emot mat på en festival

04 Aug 2022

festival á la street food i Stockholm

Tycker du om att gå på festival? Kommer du att ha hemester i Stockholm? Kanske till och med i innerstaden? Vi finns i Bromma, Farsta, Täby, Sickla, Sollentuna och på Värmdö – och när du tagit tunnelbanekortet och gjort din matrunda hos oss, kan vi rekommendera en inspirerande matfestival, mitt i Kungsträdgården.

Street Food Festivalen är en årligen återkommande festival med fokus på just street food (som till exempel ChopChops Pad Thai). Den 26-27 augusti smäller man upp festivalen i Kungsträdgården i centrala Stockholm. Här kommer du att kunna utforska mat, öl, vin och övrig dryck. Det utlovas även populära DJ’s och smakprov från stjärnkockar.

Men, när du går där på street food-festivalen, så vill förstås att du inte ska glömma oss. I vanlig ordning finns det väl ingenting bättre än en riktigt fin Mix & Match-meny? Svaret är ju att nej, så klart det inte finns någonting bättre än det! Dessutom är det ju faktiskt så att du inte behöver åka till en street food festival för att uppleva smaker från andra kulturer. Ta ThaiTropical som exempel, med bara ett par tuggor kan du lura dina smaklökar att ni befinner er på en strand i Thailand. Och du, det tycker vi faktiskt att du ska unna dig, för det är du ju värd. Eller hur?