You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9
Uddevalla Sushi, ChopChop Sushi, Sushi, Sushi i Uddevalla, Sushirestaurang i Uddevalla, Torp Shopping Center, Sushi i Torp Shopping Center

20 Jul 2022

Uddevalla blev just mer smakrik

Idag, onsdag den 20 juli, börjar ChopChop i Uddevalla att servera sushi. En smakrik komplettering till ordinarie meny och en fröjd för hungriga shoppingsugna på Torp Shopping Center.

Det är på Herrestads Torp 353, intill Torp Shopping Center, som den nya lanseringen äger rum. ChopChop Uddevalla har funnits sedan 2019 och nu är det äntligen dags för sushin att ta plats på menyn.
– Vi vill alltid erbjuda våra gäster en härlig stund, fylld med smakrika rätter. Sushilanseringen hjälper oss att berika restaurangupplevelsen. Jag är övertygad om att det blir ett perfekt komplement till ordinarie meny, säger Regionschef Billy Pettersson och fortsätter.
– Restaurangen ligger på ett klockrent läge, alldeles intill både Torp Shopping Center och E6:an. 

ChopChop är synonymt med just Mix & Match-menyn och valfrihet. Med lanseringen av god, vällagad sushi kommer ChopChop Uddevalla nu att erbjuda en extra varierad meny av asiatiska delikatesser och kvalitativa stunder. Wok, sushi och bowls – allt för en så härlig restaurangupplevelse som möjligt.

Fakta:
Öppettider: Måndag – Söndag: 11.00 – 21.00
Adress: Herrestads Torp 353