You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9
Sushi Bromma, Sushirestauranger i Bromma

13 Apr 2022

Sushidags i Bromma

Från och med idag, onsdag den 13 april, blir Bromma Blocks extra smakrikt. ChopChop på Ulvsundavägen 191B placerar nu efterlängtad sushi på menyn.

Sedan 2018 har Mix & Match-menyns fria baser och varma wokrätter mättat hungriga shoppingsugna vid Bromma Blocks i Stockholm. Med utökningen av sushi kommer restaurangen nu att erbjuda en extra balanserad meny av asiatiska delikatesser och kvalitativa stunder. Sushi, Poké Bowls och wok – allt för att upplevelsen ska bli så välsmakande som möjligt.

 

Goda Nyheter!

– Det har länge funnits efterfrågan på sushi här i Bromma. Det känns både pirrigt och roligt att det äntligen är lanseringsdags. Läget har sedan länge känts så där riktigt hemma. Restaurangen ligger nära det myllrande handelsområdet samt båda tvärbanestationerna “Bromma Blocks” och “Bromma Flygplats”. Vår placering är anpassade för dine-in, Take Away och Drive Thru, säger Regionschef Sanh Vong.

Restaurangen i Bromma Blocks slog upp portarna (och Drive Thru-luckorna) den 30 november 2018. Den nästan 100 kvadratmeter stora matsalsytan tar emot cirka 70 gäster och på sommaren erbjuds även en solkysst uteservering. Restaurangen blir ChopChops tionde sushi-lansering. Den nionde ägde rum i Strängnäs tidigare i år och har redan visat att god sushi resulterar i goda siffror.

– Synonymt med ChopChop är just Mix & Match-menyn, wokrätter och valfrihet. Efter att ha lanserat sushi i flera restauranger kan vi helt klart konstatera att det är ett uppskattat tillägg till ordinarie meny. Vi är stolta över att erbjuda något för alla smaklökar – stora som små. Personligen ser jag fram emot att i sommar njuta av en 12-bitars och ett par Chicken Karaage på uteserveringen, avslutar Sanh.

 

ChopChop logo