You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9

24 Nov 2021

Sushidags i Strängnäs

ChopChop Asian Express har funnits i Strängnäs sedan våren 2017. Nu, i slutet av en förvånansvärt varm novembermånad, har det äntligen blivit dags att erbjuda strängnäsborna ordentligt högkvalitativ sushi.

Goda Nyheter!

– Våra gäster är det viktigaste vi har, och med den här lanseringen vill vi öka valmöjligheterna. Det är ingen hemlighet att gästerna värdesätter riktigt god sushi som ett komplement till riktigt goda wokrätter. Det har fungerat väl i övriga ChopChop-restauranger där sushi finns på menyn och tar oss ett steg närmare vårt mål att erbjuda någonting för alla. Alla ska kunna bjuda sina smaklökar på en resa till Asien, helt enkelt, säger Distriktschef Jennifer Dios.

Med sushilanseringen erbjuder nu restaurangen i Strängnäs en extra bred meny av asiatiska delikatesser. Däribland sushi, Poké Bowls, spännande wokrätter, krispiga tillbehör och kvalitativa stunder. Det är just de kvalitativa stunderna som är den starkast lysande stjärnan. Utöver att avnjutas i den inbjudande matsalen, kan all mat även beställas för smidig Take Away.

– Alla våra rätter gör sig bra i Take Away-format. Dessutom tycker vi fortfarande att det är viktigt att som restaurang erbjuda ett serveringsalternativ för de som fortfarande bör eller vill hålla avstånd, säger hon.

En händelserik månad
Förutom sushi kommer restaurangen i Strängnäs att vid månadens slut få ännu ett tillskott till menyn med den thailändska favoriten Pad Thai.
– Det är en klassisk thailändsk street food. Vi kommer att servera Pad Thai med kyckling och tofu. Den är supersmarrig och precis lagom mustig att ta fram nu när kylan kryper på ordentligt, avslutar Jennifer.

 

ChopChop logo