Goda nyheter! Sushi lanseras 31/3 på ChopChop Eskilstuna
Bästa stränderna i Stockholm, Bada i Stockholm, Semester i Stockholm, Hemester, bada med barn, bästa badplatserna i stockholm, barnvänliga badplatser, Hornstull, bada nära Hornstull, Årstaviken, Tanto, Tantobadet, Tanto strandbad, bangolf, minigolf, hopptorn

04 Aug 2022

Tanto strandbad i centrala Stockholm

I Årstaviken, smack in the middle of Södermalm, ligger en av de bästa (och yngsta)  stränderna i Stockholm. Tanto strandbad består av stora, gröna ytor, finkornig sandstrand och ett och annat hopptorn. Badmöjligheterna sträcker sig långt lägst med Tantos promenadstråk.

På badplatsen välkomnas du av stora grönområden, långa promenadstråk och goda möjligheter till toaletter. Tantobadet är även tillgänglighetsanpassat med ramper som går ned i vattnet. Här finns även en liten kiosk med soliga dagars mest basala förnödenheter, men ingenting som slår en Thai Tofu med Thai Pudding som efterrätt. Därför rekommenderar vi starkt att ni besöker ChopChop innan ni åker till Tanto strandbad. 

Känner du dig vågad? Här finns ett hopptorn som används flitigt av både stora och små. I övrigt besöks Tanto strandbad av en väldigt bred badklientel. Här finns allt från barnfamiljer och seniorer till tonåringar och aktivitetsgrupper. I närheten finns ett utegym, basketplan, skateboardbana, lekplats och bangolf.