You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9
Semester, Hemester, Bada i Sundsvall, utflykt, utflyktsmål, bada, Familjevänligt, Himlabadet, Äventyrsbad

04 Aug 2022

Vattenpark i Sundsvall, utflykt med barn

Känner du dig sugen på lite lagom mycket äventyr? Kanske ska du på utflykt med barnen? Då borde du åka till Himlabadet. Denna vattenpark i Sundsvall erbjuder aktiviteter för både dig och barnen. Välj och vraka mellan äventyrsbad, barnbassänger och jacuzzis. Du som känner dig stark i armarna kan ge klätterväggen ett försök och för den starka simmaren finns möjligheten att simma motströms i den cirkulära bassängen. 

Vill du slappna av? Himlabadet har olika typer av bastubad samt varmpool, kallpool och upplevelseduschar. Här finns en relaxavdelning med takterrass på den soliga övervåningen. Känner du inte för att bada så finns alltid ChopChop Sundsvall nära till hands. 

Enligt sajten barnsemester.se är Himlabadet Sveriges bästa äventyrsbad, och det vittnar väl om en perfekt utflykt med barnen? När du och kidsen kommer till Himlabadet träffar ni Utterns vänner i barnpoolområdet, bara en sån sak!

Motionssim i Sundsvall
Du som vill motionssimma i Sundsvall kan söka dig denna vattenpark i Sundsvall, Himlabadet. De har en modern tränings- och motionsbassäng samt ett utomhusbad som håller 28 grader varmt. Vill du lära dig crawla? Himlabadet erbjuder crawlkurser för nybörjare och erfarna.