fbpx

Jobba med oss?

Ingen restaurang är bättre än sin personal och därför söker vi dig som tar egna initiativ, har en stark servicekänsla och viljan att utvecklas!

ChopChop är inne i en spännande och expansiv fas. Hur mycket vill du utvecklas, och vart vill du vara om några år? Om svaret är kompatibelt med en trygg arbetsplats omgiven av härliga kollegor i ett företag där vi ömsesidigt tror på varandra, så är vi nöjda med det!

Men, att ha en framgångsrik arbetsrelation handlar lika mycket om att du ska välja oss som att vi ska välja dig. Skicka ett meddelande och berätta vad just du är på jakt efter och vad du värdesätter på en arbetsplats. Kom ihåg, du missar 100% av chanserna du inte tar. Ansök nu!

Skicka din ansökan via formuläret längst ner på sidan

Hur är det att jobba på ChopChop?

BILLY PETTERSSON

– Det lönar sig att vara taggad.

2011, jag var taggad på nya utmaningar och började på ChopChop. Företaget uppmärksammar sina anställdas ansträngningar och efter en period blev jag erbjuden tjänsten som arbetsledare. Idag är jag distriktschef över sex stycken restauranger och stolt över vår fina gemenskap. ChopChop är min livsstil och en stor del av den jag är.

WIOLETTA ALENDAR

– Ändrade planer.

Planen att jobba något år vid kassan i Farsta ändrades snabbt. ChopChop satsade på min utveckling och inom ett år blev jag restaurangchef. Jag lär mig saker varje dag men det som motiverar mig mest är att jag tydligt ser att jag kan göra skillnad när det kommer till både resultat och restaurangupplevelse.

ERIK SÖDERQVIST

– Service är något av en sport.

Som servicemedarbetare älskar jag utmaningar och försöker alltid ge gästerna bästa möjliga service. ChopChop är mer än bara ett jobb. Här träffar jag varje dag härliga kollegor och utvecklas som person. För mig är trygghet viktigt och på ChopChop känner jag mig trygg. Det är en modern arbetsplats som uppmuntrar till en fin gemenskap.


Aktuella tjänster

Orter

Kassa-serveringspersonal
Borlänge
Kassa-serveringspersonal
Rosersberg
Köksbiträde
Enköping

Information om tjänst #1

Som Restaurangbiträde på ChopChop är gästerna din högsta prioritet och kollegorna ditt team.
Att vara medarbetare på ChopChop innebär att du utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.

Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning

Anställningsform : Kassa-serveringspersonal

Anställningens omfattning : 50%

Löneform: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal lediga tjänster: 2

Ort: Borlänge

Län: Dalarna

Kontakt: Join@chopchop.se

Information om tjänst #2

Som Restaurangbiträde på ChopChop är gästerna din högsta prioritet och kollegorna ditt team. Att vara medarbetare på ChopChop innebär att du utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.

Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning

Anställningsform : Kassa-serveringspersonal

Anställningens omfattning : Behovsanställning

Löneform: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal lediga tjänster: 1

Ort: Rosersberg

Län: Stockholm

Kontakt:  Join@chopchop.se

Information om tjänst #3

ChopChop söker nytt tillskott till teamet i Enköping som har haft en väldigt positiv utvecklingskurva, vi söker dig som vill utvecklas personligen och uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att bereda kyckling, kött och skära grönsaker, du kommer även att ha huvudansvaret över disken. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dessa färdigheter som ett krav för att klara av att hantera arbetsuppgifter:

  • Goda färdigheter när det kommer till att hantera en kökskniv.
  • Goda färdigheter när det kommer till hygien och städning.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan. Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen inom wok är krav.

Anställningsform : Köksbiträde

Anställningens omfattning : 100%

Löneform: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal lediga tjänster: 1

Ort: Enköping

Län: Uppsala

Kontakt:  Join@chopchop.se

SÖK JOBB PÅ CHOPCHOP HÄR!

Fyll i formuläret och skicka till oss, så återkommer vi till dig så snart vi kan.


    Menu