fbpx

Jobba med oss?

Ingen restaurang är bättre än sin personal och därför söker vi dig som tar egna initiativ, har en stark servicekänsla och viljan att utvecklas!

ChopChop är inne i en spännande och expansiv fas. Hur mycket vill du utvecklas, och vart vill du vara om några år? Om svaret är kompatibelt med en trygg arbetsplats omgiven av härliga kollegor i ett företag där vi ömsesidigt tror på varandra, så är vi nöjda med det!

Men, att ha en framgångsrik arbetsrelation handlar lika mycket om att du ska välja oss som att vi ska välja dig. Skicka ett meddelande och berätta vad just du är på jakt efter och vad du värdesätter på en arbetsplats. Kom ihåg, du missar 100% av chanserna du inte tar. Ansök nu! 

Skicka din ansökan via formuläret längst ner på sidan

Hur är det att jobba på ChopChop?

BILLY PETTERSSON – DISTRIKTSCHEF

– Det lönar sig att vara taggad.

2011, jag var taggad på nya utmaningar och började på ChopChop. Företaget uppmärksammar sina anställdas ansträngningar och efter en period blev jag erbjuden tjänsten som arbetsledare. Idag är jag distriktschef över sex stycken restauranger och stolt över vår fina gemenskap. ChopChop är min livsstil och en stor del av den jag är.

WIOLETTA ALENDAR – RESTAURANGCHEF

– Ändrade planer är bra planer.

Planen att jobba något år vid kassan i Farsta ändrades snabbt. ChopChop satsade på min utveckling och inom ett år blev jag restaurangchef. Jag lär mig saker varje dag men det som motiverar mig mest är att jag tydligt ser att jag kan göra skillnad när det kommer till både resultat och restaurangupplevelse.

ERIK SÖDERQVIST – MEDARBETARE

– Service är något av en sport.

Som servicemedarbetare älskar jag utmaningar och försöker alltid ge gästerna bästa möjliga service. ChopChop är mer än bara ett jobb. Här träffar jag varje dag härliga kollegor och utvecklas som person. För mig är trygghet viktigt och på ChopChop känner jag mig trygg. Det är en modern arbetsplats som uppmuntrar till en fingemenskap.

Nedan finner du lediga tjänster på ChopChop Asian Express

Serveringspersonal till ChopChop Sickla

Omfattning: Deltid
Anställningsform: Tillsvidare – eller tidsbegränsad anställning
Antal tjänster: 6 st
Ansök senast: 15/12-21
Skicka ansökan till: jobb@chopchop.se (ange “ChopChop Sickla – 75%” i ämnesraden)

Om tjänsten:
På ChopChop serverar vi bra mat och utvecklar bra människor. Nu söker vi dig som vill vara en del av familjen!

I februari slår vi upp portarna till vår 34:e restaurang – ChopChop Sickla. I och med öppningen söker vi nu 6 st medarbetare som vill jobba vardagar och helger med en anställningsgrad om minst 75% (det finns goda möjligheter att jobba mer). Tjänsten påbörjas strax efter årsskiftet och inleds med en 3-4 veckor lång utbildning.

Vi söker dig som både vill utvecklas personligen, yrkesmässigt samt uppleva restaurangbranschens charm. På ChopChop erbjuder vi en arbetsplats med god sammanhållning och stor variation.

Som restaurangbiträde på ChopChop är gästerna din främsta prioritering. Dina kollegor och du ska arbeta som ett team och utföra arbetsuppgifterna med 100% engagemang och gästfokus. Du kommer att arbeta med servering, kassa-arbete, renhållning och allmänt värdskap. Det är hela personalstyrkans uppgift att erbjuda stans bästa service, vilken del av arbetet det än gäller – därför är det viktigt att ha rätt person på rätt plats.

Lön:
Lönetyp: Fast månads- veckor- eller timlön.
Arbetsplats: Siroccogatan 6, 13134, Nacka.

 

 

Skiftledare till ChopChop Sickla

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal tjänster: 2 st
Ansök senast: 19/12-21
Skicka ansökan till: jobb@chopchop.se (ange “ChopChop Sickla – Skiftledare” i ämnesraden)

Erfarenhetskrav: Minst två års erfarenhet inom servicebranschen. 

Om tjänsten:
På ChopChop serverar vi bra mat och utvecklar bra människor. Nu söker vi dig som vill vara en del av familjen!

I februari slår vi upp portarna till vår 34:e restaurang – ChopChop Sickla. I och med öppningen söker vi nu 2 st skiftledare. Tjänsten påbörjas strax efter årsskiftet och inleds med utbildning. Tjänsten startar officiellt i mitten/slutet av februari 2022.

ChopChop är Skandinaviens första (och största) Drive Thru-restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vi vill omdefiniera bilden av “snabbmat” och erbjuder våra gäster en kvalitativ upplevelse  i både mat- och inredningsväg. Vi är måna om att maten är gjort på de bästa råvarorna och att servicen alltid är stans bästa.

Som skiftledare bör du vara en naturlig ledare som älskar serviceyrket och har full koll på vad god service faktiskt är. Som skiftledare vet du att den egna inställningen är avgörande för servicenivån och kan kommunicera det på ett bra vis. Vi söker dig som är positiv, service-minded och sugen på att utvecklas och lära dig nya saker!

Att arbeta som skiftledare på ChopChop innebär att du:

 • Säkerställer driften under ditt skift.
 • Ansvarar för arbetsflödet för både servering och kök.
 • Aktivt leder och motiverar dina kollegor!
 • Är detaljorienterad och har en problemlösande inställning.
 • Ständigt arbetar med att uppnå restaurangens försäljningsmål.
 • Hjälper restaurangchefen med de administrativa uppgifterna, t.ex. beställningar, sjukanmälan, schema etc.

Lön:
Lönetyp: Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2) + Tillägg
Arbetsplats: Siroccogatan 6, 13134, Nacka.

Assisterande Restaurangchef till ChopChop Sickla

Kommun: Nacka

Kvalifikationer

Om jobbet

VI SERVERAR BRA MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!

Nu har vi äntligen spikat datum och i Februari 2022 slår vi upp dörrarna för våran 34:e restaurang i Nacka Sickla. Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.

ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch. I och med det medförande ansvaret som Assisterande restaurangchef värdesätter vi din vilja att utvecklas i kombination med personliga egenskaper.

Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom personalhantering. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom servicebranschen restaurang eller handel. Vi ser att du är en person som är:

 • Positiv
 • Driven
 • Tydlig
 • Planerad och strukturerad
 • Prestigelös
 • Noggrann och lyhörd
 • Hög ansvarskänsla
 • Ledarskapsförmåga
 • Initiativförmåga
 • Viljan att utvecklas både personligen och inom branschen

 

OM ARBETSUPPGIFTERNA:

Som Assisterande restaurangchef på ChopChop har du tillsammans med restaurangchefen det yttersta ansvaret över att restaurangens dagliga drift löper effektivt och följer de krav och målsättningar som ställs inom företaget. Att vara restaurangchef på ChopChop innebär att du leder verksamheten genom att hantera och motivera personal, bygger struktur inom arbetsområden och effektiviserar arbetssätt och rutiner för att restaurangens drift är fungerande och konstant under utveckling.

Assisterande Restaurangchef är en position inom företaget som medför både ansvar och skyldigheter gentemot företag, leverantörer, gäster och medarbetare. Viktigt är att alltid försöka skapa långsiktiga relationer, oavsett part.

Personalen är din största tillgång. Det ska finnas fungerande personal i samtliga roller och en av dina största uppgifter är att arbeta för att personalen ska trivas och må bra. Samtidigt ansvarar du även för att personalen utför och arbetar i enlighet med sina arbetsbeskrivningar och följer restaurangens rutiner och regler. Nöjda, motiverade och kunniga medarbetare resulterar i nöjda och glada gäster, samt en trevligare arbetsplats.

Du som Assisterande Restaurangchef sätter din prägel på arbetsplatsens kultur och bär sedan denna tillsammans med dina medarbetare. Du skapar ditt team och atmosfären i restaurangen. Förmågan att delegera och prioritera arbetsuppgifter kommer att vara avgörande för både din och restaurangens utveckling. Och hur du bemöter, leder och hanterar personal samt löser problem speglar av sig på restaurangens drift, moral och utveckling.

Är du personen vi söker? Ta chansen nu och var med och utveckla ChopChop till sveriges bästa restaurang!

Tjänsten tillämpas med en 6 månaders provanställning på heltid med planerad start är vid årsskiftet eller enligt överenskommelse, vi ser gärna att du börja minst 6 veckor innan premiären och har utbildning i närliggande ChopChop. Upplärningen kommer alltså med andra ord att startas till slutet av september eller enligt överenskommelse.

Lön: Månadslön (Enligt överenskommelse)

Om anställningen

SPONTANANSÖKAN

Finns det inga lediga tjänster som passar dig?
Vi letar alltid efter duktig personal - skicka en spontanansökan!  Menu