You'll love the way we roll! Sushilansering i Borlänge 6/9

Jobba med oss?

Ingen restaurang är bättre än sin personal och därför söker vi dig som tar egna initiativ, har en stark servicekänsla och viljan att utvecklas!

ChopChop är inne i en spännande och expansiv fas. Hur mycket vill du utvecklas, och vart vill du vara om några år? Om svaret är kompatibelt med en trygg arbetsplats omgiven av härliga kollegor i ett företag där vi ömsesidigt tror på varandra, så är vi nöjda med det!

Men, att ha en framgångsrik arbetsrelation handlar lika mycket om att du ska välja oss som att vi ska välja dig. Skicka ett meddelande och berätta vad just du är på jakt efter och vad du värdesätter på en arbetsplats. Kom ihåg, du missar 100% av chanserna du inte tar. Ansök nu!

Skicka din ansökan via formuläret längst ner på sidan

Hur är det att jobba på ChopChop?

BILLY PETTERSSON – DISTRIKTSCHEF

– Det lönar sig att vara taggad.

2011, jag var taggad på nya utmaningar och började på ChopChop. Företaget uppmärksammar sina anställdas ansträngningar och efter en period blev jag erbjuden tjänsten som arbetsledare. Idag är jag distriktschef över sex stycken restauranger och stolt över vår fina gemenskap. ChopChop är min livsstil och en stor del av den jag är.

WIOLETTA ALENDAR – RESTAURANGCHEF

– Ändrade planer är bra planer.

Planen att jobba något år vid kassan i Farsta ändrades snabbt. ChopChop satsade på min utveckling och inom ett år blev jag restaurangchef. Jag lär mig saker varje dag men det som motiverar mig mest är att jag tydligt ser att jag kan göra skillnad när det kommer till både resultat och restaurangupplevelse.

ERIK SÖDERQVIST – MEDARBETARE

– Service är något av en sport.

Som servicemedarbetare älskar jag utmaningar och försöker alltid ge gästerna bästa möjliga service. ChopChop är mer än bara ett jobb. Här träffar jag varje dag härliga kollegor och utvecklas som person. För mig är trygghet viktigt och på ChopChop känner jag mig trygg. Det är en modern arbetsplats som uppmuntrar till en fingemenskap.


Aktuella tjänster

Orter

Restaurangchef
Borlänge
Restaurangchef
Strängnäs
Assisterande restaurangchef
Värnamo
Assisterande restaurangchef
Växjö
Assisterande restaurangchef
Bromma
Assisterande restaurangchef
Linköping
Assisterande restaurangchef
Mjölby

SPONTANANSÖKAN

Finns det inga lediga tjänster som passar dig?
Vi letar alltid efter duktig personal - skicka en spontanansökan!


Click or drag a file to this area to upload.