fbpx

Jobba med oss?

Vill du arbeta med ett av de snabbast växande företagen i branschen? Vi söker dig som gillar teamwork, nya utmaningar och som har viljan att utvecklas tillsammans med oss.

Skicka in din ansökan till oss via formuläret längst ner på sidan.

Hur är det att jobba på ChopChop?

En trygg anställning med möjlighet att utvecklas tillsammans med härliga arbetskamrater är viktiga faktorer som påverkar motivation och välbefinnande på jobbet. Just det ger vi våra medarbetare!

Vi expanderar i mycket snabb takt så det finns otroliga karriärmöjligheter hos oss. Du bestämmer själv i vilken takt du vill utvecklas.

Vi ger dig vad du behöver för att nå framgång. Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet. Den har vi.

 

BILLY PETTERSSON - DISTRIKTSCHEF

Jag började på ChopChop i Eskilstuna i april 2011 när vi öppnade den första restaurangen. Jag var taggad och exalterad och hungrig på utmaningarna som väntade. Det var här resan startade. Efter några månader blev jag erbjuden att arbeta som arbetsledare som i sin tur ledde till att jag blev restaurangchef. Idag är jag distriktschef och arbetar som chef för fyra stycken restauranger och restaurangchefer (Eskilstuna, Enköping, Örebro, Borlänge). ChopChop är min livsstil och en oerhört stor del utav mig och den jag är. Man känner sig alltid välkommen och vi har byggt en väldigt familjär känsla där alla ska känna sig som en i teamet.

WIOLETTA ALENDAR - RESTAURANGCHEF

Min start på ChopChop var när jag ansökte till ChopChop Farsta precis vid öppning av restaurangen. Planen var att stanna nått år och sen gå vidare, men planerna ändrades snabbt då jag märkte att ChopChop var ett företag som satsade på sina anställda och deras utveckling. På 1 år har jag fått äran att ta hand om 2 restauranger (Farsta och Port73) och har utvecklats mycket tillsammans med mina arbetskamrater. Jag lär mig nya saker varje dag, och att ha möjligheten att lära sig nya saker, arbeta med service och den fantastiska känslan när man ser att man kan bidra till bättre resultat är något som får mig motiverad till att fortsätta.

ERIK SÖDERQVIST – MEDARBETARE

Allt började med att min storasyster hade en anställning på ChopChop. Hon rekommenderade mig till sin chef och idag jobbar jag deltid på ChopChop i Västerås. Jag älskar att utmana mig själv och att leverera maten på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt samtidigt som jag alltid strävar efter att ge den bästa möjliga servicen till gästerna. ChopChop är mer än bara ett jobb för mig. Det är stället där jag varje dag får träffa mina kollegor och samtidigt lära mig utvecklas som person. Man känner sig trygg på ChopChop tack vare den fina arbetsmiljön och gemenskapen som vi har.

Aktuella tjänster

Kassa-serveringspersonal

Kassa-serveringspersonal

Köksbiträde

Orter

Borlänge

Rosersberg

Enköping

 
Vad kan vi erbjuda?

En snygg och fräsch arbetsplats med fantastiska kollegor. Möjlighet till att sprida dina kunskaper och din entusiasm för matlagning. Vi erbjuder även stora utvecklingsmöjligheter då vi är under en expansiv fas.

Vi söker efter någon som vill vara med i våran resa och göra ett avtryck i Västerås!

Glöm inte att det alltid går bra att skicka in en spontanansökan då vi växer och hela tiden söker nya medlemmar till vårt team.

Information om tjänst #1

Som Restaurangbiträde på ChopChop är gästerna din högsta prioritet och kollegorna ditt team.
Att vara medarbetare på ChopChop innebär att du utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.

Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning

Anställningsform : Kassa-serveringspersonal

Anställningens omfattning : 50%

Löneform: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal lediga tjänster:

Ort: Borlänge

Län: Dalarna 

Kontakt: Join@chopchop.se

Information om tjänst #2

Som Restaurangbiträde på ChopChop är gästerna din högsta prioritet och kollegorna ditt team. Att vara medarbetare på ChopChop innebär att du utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.

Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning

Anställningsform : Kassa-serveringspersonal  

Anställningens omfattning : Behovsanställning

Löneform: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal lediga tjänster:

Ort: Rosersberg

Län: Stockholm

Kontakt: join@chopchop.se

Information om tjänst #3

ChopChop söker nytt tillskott till teamet i Enköping som har haft en väldigt positiv utvecklingskurva, vi söker dig som vill utvecklas personligen och uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att bereda kyckling, kött och skära grönsaker, du kommer även att ha huvudansvaret över disken. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dessa färdigheter som ett krav för att klara av att hantera arbetsuppgifter:

  • Goda färdigheter när det kommer till att hantera en kökskniv.
  • Goda färdigheter när det kommer till hygien och städning.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan. Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen inom wok är krav.

Anställningsform : Köksbiträde

Anställningens omfattning : 100% 

Löneform: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal lediga tjänster:

Ort: Enköping

Län: Uppsala

Kontakt: thanh@chopchop.se

SÖK JOBB PÅ CHOPCHOP HÄR!

Fyll i formuläret och skicka till oss, så återkommer vi till dig så snart vi kan.