fbpx

Jobba med oss?

Ingen restaurang är bättre än sin personal och därför söker vi dig som tar egna initiativ, har en stark servicekänsla och viljan att utvecklas!

ChopChop är inne i en spännande och expansiv fas. Hur mycket vill du utvecklas, och vart vill du vara om några år? Om svaret är kompatibelt med en trygg arbetsplats omgiven av härliga kollegor i ett företag där vi ömsesidigt tror på varandra, så är vi nöjda med det!

Men, att ha en framgångsrik arbetsrelation handlar lika mycket om att du ska välja oss som att vi ska välja dig. Skicka ett meddelande och berätta vad just du är på jakt efter och vad du värdesätter på en arbetsplats. Kom ihåg, du missar 100% av chanserna du inte tar. Ansök nu! 

Skicka din ansökan via formuläret längst ner på sidan

Hur är det att jobba på ChopChop?

BILLY PETTERSSON – DISTRIKTSCHEF

– Det lönar sig att vara taggad.

2011, jag var taggad på nya utmaningar och började på ChopChop. Företaget uppmärksammar sina anställdas ansträngningar och efter en period blev jag erbjuden tjänsten som arbetsledare. Idag är jag distriktschef över sex stycken restauranger och stolt över vår fina gemenskap. ChopChop är min livsstil och en stor del av den jag är.

WIOLETTA ALENDAR – RESTAURANGCHEF

– Ändrade planer är bra planer.

Planen att jobba något år vid kassan i Farsta ändrades snabbt. ChopChop satsade på min utveckling och inom ett år blev jag restaurangchef. Jag lär mig saker varje dag men det som motiverar mig mest är att jag tydligt ser att jag kan göra skillnad när det kommer till både resultat och restaurangupplevelse.

ERIK SÖDERQVIST – MEDARBETARE

– Service är något av en sport.

Som servicemedarbetare älskar jag utmaningar och försöker alltid ge gästerna bästa möjliga service. ChopChop är mer än bara ett jobb. Här träffar jag varje dag härliga kollegor och utvecklas som person. För mig är trygghet viktigt och på ChopChop känner jag mig trygg. Det är en modern arbetsplats som uppmuntrar till en fingemenskap.


Aktuella tjänster

Orter

Kassa- och serveringspersonal
Linköping
Restaurangchef
Värnamo
Assisterande Restaurangchef
Värnamo
Restaurangbiträde
Värnamo
Köksbiträde
Värnamo
Skiftledare
Värnamo
Restaurangbiträde
Gränby
Restaurangbiträde
Kungsbacka

Nedan finner du lediga tjänster på ChopChop Asian Express

ChopChop Värnamo
Under hösten 2021 slår ChopChop Asian Express upp portarna (och Drive Thru-luckorna) till restaurangen i Värnamo. I och med öppningen söker vi nu en restaurangchef.

ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö och en arbetsmöjlighet i ett växande företag. Att vara restaurangchef innebär ett stort ansvar. Därför värdesätter vi din vilja att utvecklas tillika dina personliga egenskaper. 2-4 års erfarenhet är ett krav.

Vi söker dig som är:
Positiv
Driven
Tydlig
Planerad och strukturerad
Prestigelös
Noggrann, lyhörd och ansvarstagande.

Vi ser även att du besitter en stark initiativ- och ledarskapsförmåga samt viljan att utvecklas både personligen och inom branschen.

Beskrivning av arbetsuppgift:
Som restaurangchef på ChopChop har du det yttersta ansvaret för restaurangens dagliga drift. Det är din uppgift att se till att driften löper effektivt och följer de krav och målsättningar som förväntas av företaget. Det innebär att du leder verksamheten genom att motivera personal, bygger och effektiviserar arbetsstruktur, arbetssätt och rutiner för att restaurangens drift ska fungera och utvecklas. 

Att vara restaurangchef medför både ansvar och skyldigheter gentemot företag, leverantörer, gäster och medarbetare. Därför är det viktigt att du alltid försöker skapa långsiktiga relationer. Som restaurangchef är personalen din största tillgång. Givetvis är det viktigt att det finns fungerande personal i samtliga roller, men en av dina viktigaste uppgifter är att arbeta för att din personal ska trivas och må bra. Det är upp till dig som restaurangchef att sätta din egen prägel på arbetskultur och arbetsatmosfär tillsammans med din personal. 

Förmågan att delegera och prioritera arbetsuppgifter kommer att vara avgörande för både din och restaurangens utveckling. Hur du bemöter, leder och hanterar personal samt löser problem speglar restaurangens drift och utveckling. 

Är det dig vi söker? I så fall ska du ta chansen att vara med och utveckla ChopChop till Sveriges bästa restaurangkedja! 

Tjänsten tillämpas med en 6 månaders provanställning på heltid med start enligt överenskommelse, vi ser gärna att du börjar minst 1-2 månader innan öppningsdatum och har utbildning i närliggande ChopChop.

Lön: Månadslön (Enligt överenskommelse)

Vart i Värnamo kommer vi att finnas? Jo vi kommer att finnas i Högalund, längs motorvägen bland alla andra restaurangerna.

Vi serverar mat och utvecklar människor och söker dig som vill vara med i våran resa. Ansök idag!

Arbetsplats: ChopChop Värnamo

Skicka ansökan till: Join@chopchop.se och märk ansökan med “Restaurangchef Värnamo”

ChopChop Värnamo
Under hösten 2021 slår ChopChop Asian Express upp portarna (och Drive Thru-luckorna) i Värnamo! I och med öppningen söker vi nu assisterande restaurangchef.

ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö och en arbetsmöjlighet i ett växande företag. Att vara biträdande restaurangchef innebär ett stort ansvar. Därför värdesätter vi din vilja att utvecklas tillika dina personliga egenskaper. 

Vi söker dig som är:
Positiv
Driven
Tydlig
Planerad och strukturerad
Prestigelös
Noggrann, lyhörd och ansvarstagande.

Vi ser även att du besitter en stark initiativ- och ledarskapsförmåga samt viljan att utvecklas både personligen och inom branschen.

Beskrivning av arbetsuppgift:
Som assisterande restaurangchef på ChopChop har du tillsammans med restaurangchefen det yttersta ansvaret för restaurangens dagliga drift. Det är er gemensamma uppgift att se till att driften löper effektivt och följer de krav och målsättningar som förväntas av företaget. Det innebär att du leder verksamheten genom att motivera personal, bygger och effektiviserar arbetsstruktur, arbetssätt och rutiner för att restaurangens drift ska fungera och utvecklas. 

Att vara assisterande restaurangchef medför både ansvar och skyldigheter gentemot företag, leverantörer, gäster och medarbetare. Därför är det viktigt att du alltid försöker skapa långsiktiga relationer. Som assisterande restaurangchef är personalen din största tillgång. Givetvis är det viktigt att det finns fungerande personal i samtliga roller, men en av dina viktigaste uppgifter är att arbeta för att din personal ska trivas och må bra. Det är upp till dig som assisterande restaurangchef att sätta din egen prägel på arbetskultur och arbetsatmosfär tillsammans med din personal. 

Förmågan att delegera och prioritera arbetsuppgifter kommer att vara avgörande för både din och restaurangens utveckling. Hur du bemöter, leder och hanterar personal samt löser problem speglar restaurangens drift och utveckling. 

Är det dig vi söker? I så fall ska du ta chansen att vara med och utveckla ChopChop till Sveriges bästa restaurangkedja! 

Omfattning:
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du börjar 1-2 månader innan öppningsdatum och att du går en kortare utbildning i en närliggande restaurang.

Vi serverar mat och utvecklar människor och söker dig som vill vara med i våran resa. Ansök idag!

Arbetsplats: ChopChop Värnamo – Restaurangen kommer att finnas i Högalund, längst motorvägen, tätt omgiven av andra restauranger.

Skicka ansökan till: Join@chopchop.se och märk ansökan med “Assisterande restaurangchef Värnamo”

ChopChop Värnamo
I november månad slår ChopChop Asian Express upp portarna (och Drive Thru-luckorna) till sin restaurang i Värnamo! I och med öppningen söker vi nu restaurangbiträde.

Vi söker 12st medarbetare mellan anställningsgraden 25%-75% med möjlighet att jobba mer. Är du ute efter att tillsammans med oss skapa en trivsam arbetsplats och den bästa ChopChop i hela Sverige?

Tjänsten kommer att kicka igång redan i början av september genom inskolning i våra närliggande restauranger.

Vill du ha detta som heltidssysselsättning eller varför inte jobba extra efter skolan? No worries, vi har plats för samtliga alternativ.

Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att utvecklas? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.

Vi söker dig som vill utvecklas personligen och uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.

Beskrivning av arbetsuppgift.
Som Restaurangbiträde på ChopChop är gästerna din högsta prioritet och kollegorna ditt team. Att vara medarbetare på ChopChop innebär att du utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning. Respektive enhet har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar – att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.

Arbetsplats: ChopChop Värnamo

Skicka ansökan till: Join@chopchop.se och märk ansökan med ChopChop – Värnamo (ex 50%)

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

ChopChop Värnamo
I november månad slår ChopChop Asian Express upp portarna (och Drive Thru-luckorna) till sin restaurang i Värnamo! I och med öppningen söker vi nu köksbiträde.

ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch. I och med det medförande ansvaret som restaurangchef värdesätter vi din vilja att utvecklas i kombination med personliga egenskaper. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.

ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att bereda kyckling, kött och skära grönsaker, du kommer även att ha huvudansvaret över disken. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dessa färdigheter som ett krav för att klara av att hantera arbetsuppgifter:

  • Goda färdigheter när det kommer till att hantera en kökskniv.
  • Goda färdigheter när det kommer till hygien och städning.

Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan. Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen inom wok är krav.

Tidigare erfarenheter av kök och restaurang är en stark merit.

Tjänsten är heltid och kommer att schemaläggas både dagtid, kvällstid och helger.

Hur du söker:
Skicka mail med personligt brev och CV till:
join@chopchop.se och märk ansökan med “Värnamo – Köksbiträde”.

ChopChop Värnamo
I november månad slår ChopChop Asian Express upp portarna (och Drive Thru-luckorna) till sin restaurang i Värnamo! I och med öppningen söker vi nu skiftledare.

Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.

Vilka är ChopChop?
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.

Beskrivning av arbetsuppgift.
Då företaget expanderar behöver vi fler drivna människor och söker härmed potentiella skiftledare som älskar serviceyrket och kan erbjuda utmärkande service! Du bör vara en naturlig ledare med god kommunikationsförmåga! En taskig attityd smittar av sig, därav är din inställning avgörande både för dig och ditt team! Led teamet till att alltid prestera till 110%! Vi söker efter personer med rätt passion!
Att arbeta som skiftledare på ChopChop innebär:
att du ska säkerställa driften under ditt skift.
att du ansvarar för arbetsflödet för både servering och kök.
att du aktivt leder och motiverar dina kollegor!
att du har öga för detaljer och är en problemlösare under ditt skift.
att du ständigt arbetar med att uppnå restaurangens försäljningsmål under ditt skift.
att du hjälper restaurangchefen med dom administrativa uppgifterna som blir delegerad till dig såsom beställningar, sjukanmälan, schema m.m.

Vi söker dig som:
är positiv som person.
är en naturlig ledare.
är service-minded.
är villig att utvecklas och lära dig nya saker!

Erfarenhet: 2 års erfarenhet inom servicebranschen
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar – att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2) + Tillägg

Hur du söker:
Skicka din ansökan till join@chopchop.se och märk den med Värnamo – Skiftledare

Restaurangbiträde i Gränby

ChopChop i Gränby söker nytt tillskott till teamet. Vi letar efter dig som värdesätter personlig utveckling och att erbjuda bra service. 

Vad, och vilka är ChopChop?
ChopChop är Skandinaviens första Drive Thru-restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades år 2011, i Eskilstuna. Idag finns vi på flera ställen i vårt avlånga land. Vi har en specifik vision av hur en snabbmatsrestaurang ska vara. Vår idé, vacker i sin enkelhet, är att genom högkvalitativa råvaror, intressant inredning och med mat från Asiens alla hörn erbjuda riktiga måltider till bra pris.

Vad erbjuder vi?
Först och främst erbjuder vi en arbetsplats med god sammanhållning. Men även goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett expansivt företag och det finns alla möjligheter för dig att växa. 

Beskrivning av arbetsuppgift:
Som restaurangbiträde på ChopChop är gästerna och kollegorna din högsta prioritet. Att jobba med oss innebär att du utför ditt arbete med 100% engagemang. Dina arbetsuppgifter innefattar att servera gäster, arbeta i kassa samt vårda lokal och matsal. 

Lön:
Lön enligt Kollektivavtalets (Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2). 

Tjänstens omfattning är på 25-75%. Du behöver vara tillgänglig dagtid, kvällstid och på helger. 

Hur söker du?

Skicka din ansökan till: join@chopchop.se märk ämnesraden med Gränby – 25-75%. 

Restaurangbiträde i Kungsbacka

ChopChop i Kungsbacka söker nytt tillskott till teamet. Vi letar efter dig som värdesätter personlig utveckling och att erbjuda bra service.

Vad, och vilka är ChopChop?
ChopChop är Skandinaviens första Drive Thru-restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades år 2011, i Eskilstuna. Idag finns vi på flera ställen i vårt avlånga land. Vi har en specifik vision av hur en snabbmatsrestaurang ska vara. Vår idé, vacker i sin enkelhet, är att genom högkvalitativa råvaror, intressant inredning och med mat från Asiens alla hörn erbjuda riktiga måltider till bra pris.

Vad erbjuder vi?
Först och främst erbjuder vi en arbetsplats med god sammanhållning. Men även goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett expansivt företag och det finns alla möjligheter för dig att växa.

Beskrivning av arbetsuppgift:
Som restaurangbiträde på ChopChop är gästerna och kollegorna din högsta prioritet. Att jobba med oss innebär att du utför ditt arbete med 100% engagemang. Dina arbetsuppgifter innefattar att servera gäster, arbeta i kassa samt vårda lokal och matsal.

Lön:
Lön enligt Kollektivavtalets (Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2).

Tjänstens omfattning är på 50-75%. Du behöver vara tillgänglig dagtid, kvällstid och på helger.

Hur söker du?

Skicka din ansökan till: join@chopchop.se märk ämnesraden med Kungsbacka – 50-75%.

ChopChop Gränby

ChopChop i Gränby söker nytt tillskott till teamet. Vi letar efter dig som värdesätter personlig utveckling och att erbjuda bra service.
Att vara biträdande restaurangchef innebär ett stort ansvar. Därför värdesätter vi din vilja att utvecklas tillika dina personliga egenskaper. 

Vi söker dig som är:
Positiv
Driven
Tydlig
Planerad och strukturerad
Prestigelös
Noggrann, lyhörd och ansvarstagande.

Vi ser även att du besitter en stark initiativ- och ledarskapsförmåga samt viljan att utvecklas både personligen och inom branschen.

Beskrivning av arbetsuppgift:
Som assisterande restaurangchef på ChopChop har du tillsammans med restaurangchefen det yttersta ansvaret för restaurangens dagliga drift. Det är er gemensamma uppgift att se till att driften löper effektivt och följer de krav och målsättningar som förväntas av företaget. Det innebär att du leder verksamheten genom att motivera personal, bygger och effektiviserar arbetsstruktur, arbetssätt och rutiner för att restaurangens drift ska fungera och utvecklas. 

Att vara assisterande restaurangchef medför både ansvar och skyldigheter gentemot företag, leverantörer, gäster och medarbetare. Därför är det viktigt att du alltid försöker skapa långsiktiga relationer. Som assisterande restaurangchef är personalen din största tillgång. Givetvis är det viktigt att det finns fungerande personal i samtliga roller, men en av dina viktigaste uppgifter är att arbeta för att din personal ska trivas och må bra. Det är upp till dig som assisterande restaurangchef att sätta din egen prägel på arbetskultur och arbetsatmosfär tillsammans med din personal. 

Förmågan att delegera och prioritera arbetsuppgifter kommer att vara avgörande för både din och restaurangens utveckling. Hur du bemöter, leder och hanterar personal samt löser problem speglar restaurangens drift och utveckling. 

Är det dig vi söker? I så fall ska du ta chansen att vara med och utveckla ChopChop till Sveriges bästa restaurangkedja! 

Omfattning:
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du börjar 1-2 månader innan öppningsdatum och att du går en kortare utbildning i en närliggande restaurang.

Vi serverar mat och utvecklar människor och söker dig som vill vara med i våran resa. Ansök idag!

Skicka ansökan till: Join@chopchop.se och märk ansökan med “Assisterande restaurangchef Gränby”

SPONTANANSÖKAN

Finns det inga lediga tjänster som passar dig?
Vi letar alltid efter duktig personal - skicka en spontanansökan!    Menu