Goda nyheter! Port73 serverar nu Sushi. You'll Love the way we roll!

Gott, Snabbt och Enkelt

Om oss

"Bli inte förvånad om det smakar bättre än vanlig snabbmat"

Vi är inte vanlig snabbmat. Men vad ska vi kalla oss? Kvick mat? Hastig mat? Genomtänkt mat, kanske? ChopChops meny kommer från kontinenten med världens äldsta matkultur och rätterna har genomgått förbättringar i hundratals år innan de når din tallrik. Serveringen däremot, den är snabb. Med andra ord erbjuder vi bra mat – snabbt. 

ChopChop är Skandinaviens första Drive Thru-restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Mycket har hänt sedan vi bestämde oss för att addera ett kvalitativt segment till snabbmatsbranschen i Sverige. Målet är att ChopChop ska vara det självklara valet när det kurrar i magen. Vi finns där våra gäster finns och idag kan du besöka oss på 37 ställen runt om i vårt avlånga land. 

Vi har en specifik vision av hur en snabbmatsrestaurang ska vara. Vår idé, vacker i sin enkelhet, är att genom högkvalitativa råvaror, intressant inredning och med mat från Asiens alla hörn erbjuda riktiga måltider till bra pris. Vi älskar att krångla till det för oss om det innebär att det blir enklare (och godare) för dig. Det betyder att vi prioriterar en vällagad och smakrik måltid framför att kapa tillagningstiden.

HQ Restaurangen i Bromma, där alla nya rätter utvecklas

Vår historia

"Det fanns för få alternativ som serverade bra mat på rätt sätt"

Vi tycker att asiatisk mat är både spännande och gott, det gör väl alla? Men varför fanns då ingen bra asiatisk snabbmatsrestaurang? När vi först slog upp portarna (och Drive Thru-luckorna) under sommaren 2011, hade vi ingen som helst avsikt att nöja oss med att driva vanlig restaurangverksamhet. Det har vi inte nu heller. ChopChop har alltid motiverats av smakupplevelser och lagt fokus på att vara nytänkande. Vi är en kvalitativ restaurang, alltid nära dig!

Nämnde vi att vi gillar kvalité? Det är den enda ingrediensen du aldrig tar miste på och med “Gott, Snabbt, Enkelt” gör vi det vi är bäst på. Vår asiatiska meny består av väl utvalda favoriträtter. Kombinationsmöjligheterna är oändliga och utformade för att du som gäst alltid ska njuta av samma höga kvalité.

ChopChops restauranger är fyllda av serviceinriktade medarbetare, kunniga kockar och skramlande wokpannor. Detta gör våra ledtider korta utan att tumma på varken smak eller matlagningskonst.
Njut av vällagad mat, även längst vägen!

Vilka vi är

"Vi börjar här"

Vår resa mot att bli en självklar del av allas vardag börjar med asiatisk mat. Idag är ChopChop en stor familj med över 400 medarbetare. Trots vår storlek har vi ett flexibelt, hållbart och reflekterande arbetssätt som gör att vi kan agera snabbt och orientera oss på en marknad där konkurrens från miljardbolag hör till vanligheterna. 

Vi är det unga företaget med världens äldsta matkultur. Varje dag jobbar vi stenhårt på att förbättra vår verksamhet, våra resultat – och din matupplevelse.