fbpx
Slider

Gott, snabbt och enkelt

Om oss

“Vår affärsidé är att vara en del av allas vardag, börjar med asiatisk mat”

Vi började med att slå sönder den traditionella bilden av snabbmat, bra mat kan och ska även serveras snabbt. Vi har valt att enbart jobba med ett fåtal rätter som kan serveras snabbt och som håller en jämn kvalité över alla våra restauranger. Hos oss får man valmöjligheten att komponera ihop sin egen meny genom det vi kallar för “Mix & Match”

Vi finns där kunder finns genom att vara lättillgängliga så att kunden lätt kan ta sig till oss. För att få till snabbhet så har vi drive thru restauranger som möjliggör att kunden kan beställa och hämta maten direkt utan att kliva ur bilen. 

HQ Restaurangen i bromma, där alla nya rätter utvecklas

Vår historia

Det fanns för få alternativ som serverade bra mat -snabbt.

Företaget grundades för att vi såg brister på utbudet i den svenska marknaden. Det fanns för få alternativ som serverade bra mat -snabbt. Vi byggde verksamheten utifrån snabbt, gott och enkelt. Det vi serverade skulle vara snabbt med korta ledtider och givetvis smaka bra. Vi minskade den traditionellt stora asiatiska menyn till ett fåtal utvalda rätter som vi kunde laga med jämn och bra kvalitet till alla våra kunder.
Vi grundade ideén på att inte endast bygga en vanlig restaurang. Det som motiverade oss var att skapa något nytänkande – ChopChop. Vi kände att vi kunde tillföra och förändra snabbmat. Vår första restaurang öppnades 2011 och idag finns vi i stora delar av Sverige.

Vilka vi är

Vi är resultatdrivna för det är så vi mäter vår succé. När vi agerar snabbt och jagar resultat är det viktigt att reflektera kring det vi har skapat. Att alltid gå tillbaka och vara självkritiska är det som stärker oss och får oss att leverera toppresultat. Vi strävar efter att vara det självklara valet när våra gäster blir hungriga.