Goda nyheter! Port73 serverar nu Sushi. You'll Love the way we roll!

25 Apr 2022

ChopChop till Häggvik

Känner du doften? Den 27 april slog ChopChop Asian Express upp portarna till sin nya restaurang i Häggvik. Etableringen medför cirka 25 nya arbetstillfällen, i en restaurang utrustad med moderna system, nytt inredningskoncept och genuin matglädje.

En efterlängtad etablering
Äntligen finns efterlängtade ChopChop i Häggvik. Restaurangen på Bagarbyvägen 61 i Sollentuna erbjuder god mat och ett unikt inredningskoncept. Allt för att du som gäst ska trivas så bra som möjligt.

Medgrundare, etableringsansvarig och matentusiast Hans Ye, har följande att säga om etableringen.

– I Häggvik har vi öppnat en modern ChopChop-restaurang. Förutom god mat från asiens alla hörn har vi i Häggvik storsatsat på det nya inredningskonceptet Scandinasian.
Med konceptet bjuder vi naturen in i restaurangen och låter traditionellt asiatiskt formspråk möta skandinaviska material i en ljus och modern tappning.

Ny restaurang med ny, entusiastisk personal
Den moderna snabbmatsrestaurangen på 237 kvadratmeter erbjuder en matsal med 197 kvadratmeter stor trivselyta som välkomnar cirka 125 gäster. Men, det är inte bara gästerna som ska trivas. I och med etableringen öppnar ChopChop upp för cirka 25 nyanställningar.

– Det känns häftigt att vi äntligen öppnat i Häggvik. En modern restaurang kräver förstås modern personal. Vi är ett entusiastiskt och härligt arbetslag. För vissa är detta debuten in i arbetslivet, och det känns roligt att få vara med på den resan. Egentligen behöver man ingen erfarenhet – den har ju vi! Däremot värdesätter vi alltid viljan att lära sig, växa och trivas, säger HR-chef Thanh Quach.

Restaurang nummer 35
ChopChop i Häggvik är restaurangkedjans 35:e enhet och årets andra etablering. En naturlig uppföljning efter att i slutet av februari, framgångsrikt slagit upp portarna i Sickla.
– Restaurangen på Siroccogatan 6 i Sickla Köpkvarter renoverades ordentligt och gavs det nya inredningskoncept Scandinasian. Det blev en mycket lyckad öppning. Vi ligger i McDonalds tidigare lokaler, och många besökare påpekade just hur fräscht och modernt det blivit, avslutar Thanh.

Sushi á la ChopChop
ChopChop är känt för sin unika Mix & Match-meny, där gästen själv får komponera sin meny med fria baser och varma wokrätter. All mat lagas från grunden på plats och alltid med de bästa råvarorna. I Häggvik kan man njuta lite extra.

– Förutom varma wokrätter i Mix & Match erbjuder vi i här en balanserad meny av asiatiska delikatesser och kvalitativa stunder. Däribland sushi och Poké Bowls. Allt för att upplevelsen ska bli så smakrik som möjligt. Alla våra rätter erbjuds även i Take Away-format. Vi tycker det är viktigt att som restaurang ge våra gäster ett serveringsalternativ för de som fortfarande bör eller vill hålla avstånd, avslutar Hans.

Fakta:
Öppning: Onsdagen den 27 april.
Adress: Bagarbyvägen 61, 191 62, Sollentuna
Storlek: 237 kvm (total yta), 197 kvm (matsal).